Arjin

Zjarri i Jetës

Ndryshe nga lëndët djegëse fosile, të cilat shkaktojnë përmbajtje të lartë squfuri dhe emetime të dioksidit të karbonit, peletat e drurit janë lloji i karburantit më pak të dëmshëm për mjedisin.

0 +
Klient i lumtur
Rreth Argin

Hidhni një hap për të ardhmen...

Arjin është një kompani korporative që plotëson kërkesën në rritje duke ofruar produkte të cilësisë më të mirë për klientët e saj të karburantit të peletit të biomasës. Arjin është një kompani në rritje të fortë falë politikave tona të zhvillimit dhe zgjerimit të rrjetit tonë të shpërndarjes.

Prodhojmë pelet nga tallash pishe 6 mm 100% natyral i paketuar në thasë 20-15 kg ose thasë të mëdhenj sipas nevojave të klientit. Ne kemi një rrjet të qëndrueshëm dhe të fortë shitjesh dhe furnizimi në të gjithë Turqinë në mënyrë që të plotësojmë më mirë nevojat e klientëve tanë dhe të ofrojmë një shërbim të plotë.

10+ vite përvojë

Pelet 100% Natyral Pishe, i cili është një lloj karburanti i përftuar tërësisht si rezultat i riciklimit, si dhe përmirësimi i vazhdueshëm i sistemeve ekzistuese me produkte cilësore me përvojë në industri.

Certifikatat e Konformitetit

Tubitak miratoi certifikatat e prodhimit dhe konformitetit.

Dorëzimi i shpejtë

Dorëzimi i shpejtë në 15 vende evropiane.

Produktet tona

Respekt për njerëzit, respekt për mjedisin, trashëgimi për të ardhmen...

Ndryshe nga lëndët djegëse fosile, të cilat shkaktojnë përmbajtje të lartë squfuri dhe emetime të dioksidit të karbonit, peletat e drurit janë lloji i karburantit më pak të dëmshëm për mjedisin.

Karburanti i peletit

Copat e drurit dhe fishekët e bërë nga copat e drurit përbëjnë një lëndë djegëse me cilësi të shkëlqyer.

Stufa me pelet

Falë performancës së tij të lartë energjetike, ofron ngrohje efikase dhe të lartë.

Arjin

Avantazhet e karburantit të peletit

Pelet quhet forma e formuar nga tharja dhe bluarja e të gjitha llojeve të mbetjeve industriale dhe bujqësore dhe ngjeshja e tyre nën presion të lartë. Lëndë e parë e peletit; Në përgjithësi, përdoren materiale të tilla si druri, druri, tallash, patate të skuqura, lëvorja, degët dhe mbetje të ngjashme pyjore, copa druri, tallash dhe pyka.

  • 100% Natyrale

    Peleti i drurit përmban rreth 8-12% lagështi. Meqenëse niveli i lagështisë është i ulët, kaloria e tij është më e lartë se druri i zjarrit. Vlera kalori: 5000 kcal/kg Wood Pellet është një lloj karburanti i pastër, pa dioksid karboni dhe i dobishëm. Prodhohet nga tallash dhe copa druri të ngjeshur nën presion të lartë pa përdorur 100% natyral dhe pa aditivë kimikë.

  • Gama e gjerë e përdorimeve

    Në të gjitha produktet që përmbajnë lëndë djegëse të ngurtë të përdorur si sistem ngrohjeje; Mund të përdoret në produkte si soba, vatra zjarri, kaldaja për ngrohje, stufa me pelet.

  • Efikasitet i lartë

    Koha e djegies është më e gjatë se druri. Efikasiteti i tij është i lartë. 90% (Efiçenca e qymyrit 65%) Kërkesa për ajër është 20% e qymyrit. Raporti maksimal i hirit. Është gjashtë mijëshe. Nuk formon skorje. Nuk i bllokon oxhaqet dhe nuk e lidh blozën.

pellet2-min

1 kg pelet ka një vlerë energjie prej përafërsisht 4500-5000 kcal/kg, pra afërsisht 5 kW. Me fjalë të tjera, 1 ton pelet vlen 450-500 litra naftë.

Na kontaktoni

Përfaqësuesi ynë i klientit po pret t'ju shërbejë

Kontaktoni për referenca

15+ Rrjeti i tregtarëve jashtë shtetit

Arjin për energji natyrore dhe të pastër, dërgesë e shpejtë në 15 vende evropiane.

Rrjeti i gjerë logjistik

Gjithë Evropën dhe
Mundësi Logjistike Jashtë

Arjin News

Kalendari i drejtë

Të gjitha të rejat për Arjin Peletin i gjeni shumë shpejt…